Surdegsbröd

Idag har jag både bakat Lars rallarhalva och rågsurdegsbröd vars recept jag hittade hos http://paindemartin.blogspot.com. Innan jul startade han en surdegsskola som jag har följt för att få till min rågsurdegsgrund. Grymt bra instruktioner! Kan verkligen rekommendera den 

Här är i alla fall mitt resultat av surdegen och vi har precis provsmakat rallahalvan som inte alls va tokig. Blir nog fler sådana bak om min surdeg lyckas hålla sig vid liv.

Annonser

Om smottogott

Pyssel, matlagning, bakning, fotografering och att vara ute i naturen är som meditation för mig. Det jag skriver om här är sånt som får mig att må bra och jag skriver framför allt för min egen skull. Här samlar jag mina erfarenheter och lärdomar när jag provar nya recept, skriver en notis om en LO som jag vill komma ihåg eller kanske bara laddar upp en bild betyder något för mig just nu. Om detta kan leda till att någon annan blir inspirerad så är det en stor bonus och det skulle vara jättekul om just du vill lämna ett liten kommentar om vad som inspirerade just dig :)
Det här inlägget postades i Bröd och bakverk, Surdegsbröd och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Surdegsbröd

  1. Ping: Gå-bort-present | Smott o Gotti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s